Hae yrityslainaa nyt!

Yrityslaina tarkoittaa usein kasvua. Sen tarve on suurimmaksi osaksi positiivinen asia. Jokainen yritys on joskus tilanteessa, jolloin tarvitaan ulkopuolista pääomaa, paikkaamaan oman kassavirran vajetta. Tämä on tyypillistä juuri aloittaneille, rakennemuutoksessa eläville tai kasvua ja isoja investointeja suunnitteleville yrityksille. Toisinaan yrityksen menot erääntyvät koko ajan, mutta tulovirta on hitaampaa. Joskus esimerkiksi tuotteen tai palvelun myynnistä saatu korvaus ei ole riittävän nopeaa riippuen harjoitetusta toimialasta. Näissä tapauksissa Yrityslaina voi olla sopiva rahoitusvaihtoehto yrityksellesi. Voit hakea sitä joko kertaluonteisesti tai jatkuvalla sopimuksella yrityksesi toiminnan rahoittamiseksi. Hae lainarahoitusta yrityksellesi viereisellä lomakkeella!

 

 

Milloin yrityslaina?

Tällä hetkellä maailman markkinat ovat odottavissa tunnelmissa, ja sama tilanne on myös Suomessa. Vaikka monissa maissa luottoluokitukset ovat laskeneet parin viime vuoden aikana, ilmassa on myös varovaista toiveikkuutta talouden nousun suhteen. Ulkopuolinen yrityslaina voi olla yrityksellesi avuksi juuri tällaisessa tilanteessa, jolloin kauppa käy hitaasti, mutta kuitenkin varmasti. Mieti siis lainarahoitusta, jos yritykselläsi on hyvät tuotteet, potentiaalia kasvuun ja talous muuten kunnossa, mutta kassavirrat voisivat kulkea nopeammin.

Rahoitustarjous.fi -palvelumme tekee puolestasi rahoitustarjouspyynnöt useille vakavaraisille rahoitusalan kumppaneillemme. Kilpailutamme rahoituksen puolestasi helposti ja ilmaiseksi vain yhdellä hakemuksella. Voit valita useista rahoitustarjouksista sinulle sopivimman ja saat rahoituksen samantien. Saamasi rahoitustarjoukset eivät sido sinua kuitenkaan mitenkään. Rahoituspalveluiden välityksestä veloitamme palkkion kumppaneiltamme – emme sinulta.

Kilpailuta Yrityslaina yhdellä hakemuksella

Kun yritys on vasta perustettu tai se on investoinut vähän aikaa sitten, voi käydä niin, että yrityksen kassavirtaan tulee helposti vajetta. Yrityslaina on luotu helpottamaan näitä tilanteita. Voit hakea yrityslainaa helposti välityspalvelumme kautta täyttämällä viereisen rahoitushakemuksen. Tällä hakemuksella voit hakea rahoitusta samalla kerralla monelta vakavaraiselta rahoituksentarjoajalta helposti, nopeasti ja ilman kuluja. Välityspalvelumme ainoastaan välittää rahoitustarjouspyyntöjä. Se ei myönnä itse rahoitusta. Tämän vuoksi toimintamme perustuu läpinäkyvyyteen ja puolueettomuuteen.

Rahoitustarjous.fi – Yrittäjän ja yrityksien palveluksessa rahoitusasioissa

Rahoitustarjous.fi on yrityksille suunnattu laskurahoitus- ja Factoring-palveluiden välittäjä, joten palveluidemme käyttäminen on läpinäkyvää ja puolueetonta. Yrityslaina -rahoitusta voit hakea verkkopalvelumme kautta täyttämällä rahoitushakemuksen. Yrityksesi voi hakea laskurahoitusta myymällä laskunsa rahoituksentarjoajalle. Tämä voi tapahtua kertaluonteisena tai jatkuvana yrityksesi rahoituksena, mikäli laskusi kohdistuvat yritysten välisiin saataviin palvelu- tai tavaramyynnistä. Joissakin tapauksissa rahoitetaan myös yritysten ja yksityishenkilöiden välisiä laskuja. Samoin saatetaan rahoittaa laskusaatavia myös ulkomaan kaupasta, mikäli tämä sopii rahoittajan toimintaperiaatteisiin. Käytännössä yritykselle myönnettävässä laskurahoituksessa yrityksesi myy laskut rahoittajalle ja saa myyntisaatavansa heti pankkitilillensä. Näin nopeutetaan yrityksen kassavirtaa sekä parannetaan kilpailukykyä. Tämä pätee erityisesti tapauksissa, joissa laskusaatavia joudutaan odottamaan laskuille myönnetyn pitkän maksuajan vuoksi. Laskurahoitus on nopea tapa saada yrityksesi laskusaatavat heti pankkitilille. Näin yrityksesi kassavirta nopeutuu ja samalla vältyt yimääräiseltä maksuvalvonta- ja muistettelutyöltä!

Aloita tästä!

Yrityslaina

Yrityksesi yhteystiedot