Usein kysytyt kysymykset

Lähetätte laskun tiedot ja yhteystietonne tarjouspyyntölomakkeella, välitämme tarjouspyyntösi yhteistyökumppaneillemme ja he ottavat teihin yhteyttä rahoitustarjouksen merkeissä.

Kun olette valinneet parhaimman tarjouksen, lähetätte laskun sen ostajalle ja ostaja maksaa laskuistasi rahat heti tilillesi. Tilitettävästä summasta vähennetään rahoitusprovisio. Joissakin tapauksissa rahoitusyhtiö haluaa pidättää osan laskusta vakuutena ja vakuus maksetaan tilillesi laskun ostajan saatua suoritus laskun maksajalta.

Rahoitusyhtiön hinnoittelusta riippuen rahoitusprovisio perustuu maksuaikaan, laskun summaan ja maksajan luottokelpoisuuteen. Jotkin yhteistyökumppanimme saattavat veloittaa rahoitusprovision lisäksi rahoitetusta laskusta käsittelymaksun.

Voit myydä laskuja yrityksien välisestä kaupasta niin tavaramyynnistä kuin palvelumyynnistäkin. Yhteistyökumppaneiden toimintaperiaatteista riippuen kotimaan kuin ulkomaan kaupastakin. Joissakin tapauksissa myös saatavia yrityksien ja yksityishenkilöiden välillä rahoitetaan. Urakka-, projekti- ja ennakkosaatavia ei voi myydä.

Useimmiten erääntyneitä laskuja ei voi myydä. Joissakin tapauksissa yhteistyökumppanimme ostavat myös erääntyneitä saatavia, joten kannattaa pyytää tarjous.

Kyllä, palvelumme on käyttäjillemme ilmaista. Veloitamme yhteistyökumppaneiltamme välityspalkkion.

Emme, toimimme puhtaasti rahoituspalveluiden välittäjänä.

Kyllä voi, rahoituspäätös perustuu laskun maksajan luottokelpoisuuteen.

Ei voi, lasku myydään aina kokonaisena rahoitusyhtiölle.

Kauppa- ja ennakkoperintärekisteriin rekisteröidyn yrityksen edustaja, jolla on nimenkirjoitusoikeus yrityksessä. Yrityksen ikä ja maksuhäiriömerkinnät eivät ole este laskujen myymiselle.