Rahoittaja

Haluaisitko kehittää yritystäsi, mutta rahat eivät juuri nyt riitä? Tai onko sinun ostettava uusi tuote-erä vaikka et vielä ole saanut rahojasi pois edellisestä? Joskus on vaikea saada rahat riittämään tarpeellisia hankintoja varten, joiden avulla mahdollistetaan yrityksen tuoton kasvu. Rahoituksen järjestäminen on erittäin tärkeää, sillä saatat tarvita rahaa myös yrityksen toimitilojen remonttiin, seuraavaan tuote-erään tai muihin yllättäviin menoihin. Silloin Rahoittaja voi ostaa jo laskuttamasi maksut, jolloin voit saada rahat laskuistasi yrityksesi tilille välittömästi. Palvelu on hyvä apu eri kokoisille yrittäjille, koska se mahdollistaa myös yrityslainan saamisen helposti. Yrityksen menestymiseksi tarvitaan usein suuria hankintoja, jotka rahoitus mahdollistaa, joten Rahoittajan apu on siis erittäin hyvä vaihtoehto kohentamaan yrityksen taloutta!rahoittaja nopea laskurahoitus

Nopeinta laskurahoitusta Suomessa

Yritysten välisestä kaupasta saatavat tulot saapuvat laskutuksesta usein vasta viikkojen tai kuukausien päästä yrityksen tilille. Tämä voi hankaloittaa yrityksesi taloutta ja aiheuttaa sille suuria maksuvaikeuksia. Yritys voi nyt kätevästi välittää laskut eteenpäin, sillä Rahoittaja ostaa yrityksesi laskut ja maksaa niistä rahaa välittömästi oman yrityksesi tarpeisiin. Laskutusrahoitus on nopea ja kätevä vaihtoehto myös silloin, kun olet myynyt tavaran tai palvelun toiselle yritykselle, mutta tarvitset sen toimittamiseen heti rahaa. Maksun saaminen tilille heti voi helpottaa merkittävästi pienen yrityksen taloutta. Palvelu on tarjolla myös aloitteleville yrityksille tai niille, joiden yrityksellä on luottohäiriöitä. Rahoittaja hoitaa maksuvalvonnan yrityksesi puolesta, jolloin voit keskittyä kunnolla yritystoimintasi kehittämiseen, markkinointiin ja omiin asiakaskontakteihisi. Sen lisäksi laskun rahoittaminen on erittäin helppoa ja vaivatonta, sillä sinun tulee vain lähettää kuva laskustasi, jotta siitä voidaan tehdä rahoitustarjous. Raha voidaan saada yrityksesi tilille vain muutamassa tunnissa!

Yksittäiset laskut rahaksi Rahoittajan avulla

Rahoittaja voi ottaa myös yksittäiset laskut vastattavakseen, jolloin raha maksetaan vain tietystä laskusta suoraan yrityksen tilille. Sillä mahdollistetaan se, että yrityksesi saa hetkellistä helpotusta yllättäviin menoeriin, vaikka jatkuvalle laskujen myymiselle ei olisi tarvetta. Lähes jokaisella pienellä tai aloittavalla yrityksellä voi joskus olla tarvetta saada lasku rahaksi ilman eräpäivän odotusaikaa, jolloin Rahoittaja helpottaa yrittäjän arkea monipuolisesti ja joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan. Erääntyneiden ja jo perintään menneiden laskujen rahoittaminen ei kuitenkaan ole mahdollista, vaan palvelun avulla voidaan saada rahoitus laskuille, jonka eräpäivä on edessäpäin. Rahoittajan palkkio saattaa vaihdella kahdesta viiteen prosenttiin, mutta palvelun käyttäminen hyödyttää yritystäsi monipuolisesti, sillä tarvittavia tuloja saadaan käyttöön välittömästi yrityksesi tämänhetkisen tarpeen mukaan. Laskun myymiselle ei ole hankalia ehtoja, joten palvelua kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Yrityksen raha-asioiden nopea hoituminen auttaa sinua kehittämään yrityksesi taloutta välittömästi, joka taas vastaavasti voi auttaa sinua tekemään enemmän myyntiä.