Laskujen myynti tarkoittaa laskujen siirtämistä rahoitusyhtiölle, joka maksaa laskusaatavasi heti tilille ja hoitaa puolestasi maksuvalvonnan, maksumuistutukset ja mahdolliset perintätoimenpiteet. Rahoitusyhtiö ottaa rahoitusprovision ostetuista laskuista, mutta laskujen myyminen parantaa yrityksesi kassatilannetta ja nopeuttaa kassavirtaa.

Miksi myydä laskut?

Myymällä laskusi muunnat yrityksesi myyntisaatavat rahaksi jo samana päivänä kun lähetät laskun, eli ennen varsinaista eräpäivää. Laskujen myynnin avulla yrityksesi ei joudu enää miettimään pitkien maksuehtojen aiheuttamia ongelmia. Ja yrityksesi maksuvalmius paranee ja kassavirta pysyy kokoajan tasaisena ja nopeana. Voit tarjota jatkossa entistä pidempiä maksuaikoja kassavirtaa hidastamatta.

Millaisia laskuja voi myydä?

Laskuja voi myydä, mikäli laskusaatava on yritysten välisestä myynnistä, tavarakaupasta tai palveluiden myynnistä. Erityisesti laskuja myyvät teollisuus- , palvelu- ja kasvuyritykset. Laskujen myynti ei sovellu urakka-, projekti- tai ennakkolaskutukseen.

Voit myydä:

  1. Yritysten väliset laskut. Kun sekä laskun myyjä että laskun maksaja ovat yrityksiä, voit rahoittaa laskun laskurahoituspalvelun avulla.
  2. Uset toimijat ostavat kaikissa eri laskutusvaiheissa olevia laskuja. Laskuja voi myydä heti laksutusvaiheessa, muistutusvaiheessa sekä perinnässä. Tällä sivulla voit pyytää tarjouksia kaikista laskuistasi, olivatpa ne missä vaiheessa hyvänsä.
  3. Riidattomia laskuja

Laskujen myynti sopii monenlaisille yrityksille

Olitpa sitten suuri tai pieni yritys, laskurahoituksesta voi olla sinulle hyötyä. Laskujen myynnin avulla saat kassankiertoon vaihtoa. Se tarkoittaa sitä, että voit sijoittaa vielä maksamattomissa laskuissa kiinni olevat rahat nopeammin uusiin projekteihin tai sijoituksiin.

Laskujen myynti vapauttaa yrityksen varoja jatkokäyttöä varten nopeasti!- Rahoitustarjous.fi

Laskujen myynti sopii mm:

  • kovassa kasvussa oleville yrityksille
  • yrityksille jotka itse ovat pieniä, mutta joiden asiakkaat ovat suuria ja jotka pitävät pitkiä maksuaikoja
  • yrityksille joissa kausivaihtelut ovat suuria
  • yrityksille jotka myyvät tavaraa, kuten tukkurit

Kilpailuta laskujen ostajat

Palvelun avulla voit kilpailuttaa ilmaiseksi ja puolueettomasti laskuja ostamiseen erikoistuneet rahoitusyhtiöt. Jätä tarjouspyyntö viereisellä lomakkeella ja saat useita tarjouksia ja voit valita kenelle haluat myydä laskusi.

Aloita tästä!

Laskun tiedot

Yrityksesi yhteystiedot